9 de gener del 2012

Teatre Mòbil, premi al millor espectacle de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada

El diumenge 22 de gener, com sempre a les sis de la tarda, ens visita i no per primera vegada,  Teatre Mòbil, companyia fundada a Manresa el 1984 que ha actuat arreu d’Espanya i Catalunya, també al Teatre Nacional, i a la Setmana de la Cultura Catalana de Frankfurt el 2007.

Les trifulques dels Germans Garapinyada, és el seu 14è espectacle i ha guanyat el « premi al millor espectacle » de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada 2011.

Els Germans Garapinyada comediants d’anomenada emprendran un viatge ple d’aventures i peripècies per anar a representar l’obra de la Commedia dell’Arte Colombina i Pierrot, o l’amor venia amb hula-hoop però per aconseguir-ho hauran de vèncer un cúmul de desventures teatrals que us faran riure fins a dir prou.

No us ho perdeu, us esperem!

2 comentaris:

  1. Us proposaria que el dia de l'aniversari, a banda de la invitació, lliuréssiu una mena de tiquet resguard al nen que fa anys. D'aquesta manera només pugen a l'escenari els nens que realment fan anys aquell mes i tenen el tiquet. Si us hi fixeu, molts nens repeteixen a l'escenari tots els mesos. Sé que haurien de ser els pares els que els facin entendre que "avui no toca" però no hi ha manera.
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari, des de la Xarxa som conscients que alguns nens repeteixen i pugen a l'escenari més d'una vegada. Hem parlat de buscar alguna solució però sempre hem arribat a la conclusió que seria per nosaltres molt desagradable haver de dir a un nen que no pugi; com tu també dius creiem que és una responsabilitat que no ens pertoca a nosaltres sinó als pares. En previsió, la Xarxa sempre té magdalenes i espelmetes de més perquè mai cap nen no es quedi sense celebració.

    ResponElimina